SV Wijk aan Zee

Transferoverzicht Eredivisie en Eerste Divisie zomer 2022 (update 6)

10 augustus 2022 16:50  Op 1 juli is de transfermarkt weer officieel opengegaan. Twee maanden lang kunnen clubs in de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie weer volop spelers kopen en verkopen. Tot nu toe is er veel gebeurd. Wat? Dat is te lezen in het meest recente transferoverzicht.  meer »

Samenvatting PSV - AS Monaco

10 augustus 2022 12:00  PSV werkte dinsdagavond een knotsgek en zinderend duel met AS Monaco af om een plek in de play-offs van de Champions League. De wedstrijd gemist of nog een keer terugkijken? Bekijk dan hieronder de samenvatting van PSV - AS Monaco in de voorronde van de Champions League 2022/23.  meer »

Deze spelers uit Peru gingen Feyenoord-aanwinst Marcos L�pez voor in de Eredivisie

9 augustus 2022 18:22  Feyenoord zag al een aantal spelers vertrekken, maar is nu ook druk bezig met inkomende transfers. Maandag werd Peruviaans international Marcos López bij de Rotterdammers gepresenteerd. Hoe verging het zijn voorgangers uit Peru in de Eredivisie? meer »