SV Wijk aan Zee

Zo doet Argentini� het tot nu toe op het WK 2022

Vandaag om 15:30  Argentinië is vrijdag de tegenstander van het Nederlands elftal in de kwartfinale van het WK 2022. Nadat de Argentijnen in 2021 de Copa América wonnen van Brazilië (1-0) en afgelopen zomer Finalissima van Italië (3-0), willen ze nu het WK 2022 winnen. Maar hoe doet Argentinië het tot nu toe eigenlijk op het toernooi in Qatar? We nemen de komende tegenstander van Nederland onder de loep. meer »

Voorbeschouwing WK 2022: Nederland - Argentini�

Vandaag om 13:59  Het Nederlands elftal beleeft tot nog toe geen sprankelend WK, maar desondanks staat de ploeg zonder echte problemen gekend te hebben in de kwartfinale van het titeltoernooi. Nu krijgt de ploeg echter een stuk zwaardere tegenstander met Argentinië, dat gezien wordt als één van de favorieten voor de titel. Acht jaar geleden was Argentinië in de halve finale na penalty's te sterk voor oranje. Ook bij die wedstrijd stond Louis van Gaal aan het roer van het Nederland elftal, kan de ploeg van de bondscoach deze keer wel via Argentinië naar de volgende ronde? meer »

Hoe laat, wanneer en op welke zender is Nederland - Argentini�?

Vandaag om 9:22  Het is zover! Nederland staat in de kwartfinale van het WK 2022 in Qatar. Tegenstander is het Argentinië van Lionel Messi, een van 's werelds grootste voetballers. Zo niet de grootste. Figuurlijk dan, want De Vlo is 1,69 meter. Maar daar gaat dit artikel niet over: hoe laat, wanneer en op welke zender kijk je naar Nederland - Argentinië? De antwoorden op die vragen vindt u hieronder. meer »