Inschrijfformulier Voetbal - Sv Wijk Aan Zee

Sponsors

Inschrijfformulier Voetbal

Inschrijfformulier voetbal seizoen 2023-2024

Dit formulier digitaal invullen en opsturen naar ledenadministratie SV Wijk aan Zee 

DD-MM-JAAR
Adresgegevens
Indien u 16jaar of ouder bent, dient u een kopie van uw identiteitsbewijs tezamen met het aanmeldingsformulier in te leveren. Zonder deze kopie kan helaas uw aanvraag voor lidmaatschap niet in behandeling worden genomen.Contributie overzicht 2023-2024 Indien u kiest zonder incasso is de contributie €5,- meer dan in het overzicht.

Wenst lid te worden van SV Wijk aan Zee (voetbal) en machtigt de vereniging om de contributie automatisch af te laten schrijven van onderstaande rekening (zonder automatische afschrijving kunt u geen lid worden)

Voetbalhistorie: Heeft u afgelopen drie jaar in clubverband gevoetbald? (N.B. indien men de afgelopen 3 jaar lid is geweest van een voetbalvereniging dan moet er, afhankelijk van de leeftijd, de navolgende formulieren worden ingeleverd bij het aanmelden. Voor kinderen t/m 11 jaar is een pupillenverklaring en vanaf 12 jaar geldt een overschrijvingsformulier.  (beide formulieren zijn vanaf onze website te downloaden en dienen, na invulling door de oude vereniging en speler/speelster zelf, bij SV Wijk aan Zee ingeleverd te worden)


Aanvullende informatie (bijvoorbeeld voorkeur team, samenspelen met ............. , alternatief factuuradres etc.)
U ontvangt per email het ingevulde formulier.


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!