Informatie ledenadministratie

bankrekening nummer SV Wijk aan Zee

11 september 7:00  Hierbij de bankrekening nummers van SV Wijk aan Zee meer »

handleiding inschrijvingen

13 juli 22:15  Bij het aanmelden wordt het formulier naar het emailadres van het nieuwe lid gestuurd. Dit formulier dient, voor akkoord ondertekend te worden en dient te worden ingeleverd bij de ledenadministratie samen met een recente pasfoto en, indien nodig, een kopie van uw identiteitsbewijs. Zonder pasfoto en/of kopie identiteitsbewijs wordt de aanmelding niet in behandeling genomen.

Wijk aan Zee wint Velsenoord toernooi

14 augustus 21:15  SV Wijk aan Zee wint zojuist het Velsenoord toernooi na een 0-1 overwinning (doelpunt Thijs Hittema) op gastheer FC Velsenoord.

Contributie Handbal en Voetbal seizoen 2014-2015

17 augustus 21:30  Als u geen machtiging voor een automatische incasso hebt afgegeven valt eind augustus/begin september de acceptgiro voor de jaarlijkse contributie weer bij u in de bus. Voor de betaling hebben wij een einddatum ingesteld van 26 september. Mocht uw betaling op deze datum niet binnen zijn, dan zal er vanaf het eerst volgend weekend niet gespeeld mogen worden. Pas wanneer er betaald is kan er weer gespeeld worden. meer »

Nieuwe regels omtrent automatische incasso contributie

28 augustus 7:00  De invoering van SEPA (Single Euro Payments Area) heeft ook invloed op de financiële handelingen bij sportverenigingen. O.a. moeten wij u informeren wanneer er een automatische incasso gaat plaatsvinden, rekeningnummers moeten geconverteerd worden en er moet gekeken worden naar de machtigingen die ooit door de leden zijn afgegeven. meer »

Rabobank AZ rekening

14 juli 11:15  Als sponsor van S.V. Wijk aan Zee biedt Rabobank IJmond Noord de Rabo AZ Rekening aan. Bovendien ontvangt jouw vereniging een leuke extra bijdrage voor de clubkas! meer »

Uitkering versus lidmaatschap

13 juli 22:30  Vraag vergoeding voor contributie aan gemeente! Voetbalt of handbalt uw kind bij SV Wijk aan Zee, en bent u zelf ontvanger van een bijstandsuitkering? Veel mensen weten het niet, maar in dat geval komt u mogelijk in aanmerking voor een dekking voor uw contributie voor de voetbal! Deze compensatie moet u aanvragen bij de gemeente, die uw aanvraag dan zal beoordelen.