Verenigingsstructuur

De dagelijkse leiding van de vereniging is in handen van het dagelijks bestuur. Hierin hebben zitting; de voorzitter, de secretaris en de penningmeester.

Zij vormen samen met twee andere bestuursleden ( Voetbaltechnische zaken, Handbaltechnische zaken ) het bestuur van de vereniging.

De verdere organisatie is in handen van verschillende commissies die allemaal onder de verantwoording van een van de bestuursleden vallen. Iedere commissie heeft zijn eigen taken en verantwoordelijkheden.