SV Wijk aan Zee - Sv Wijk Aan Zee

Sponsors

SV Wijk aan ZeeDe minuten voor het seizoen 2023/2024 zijn verdeeld!

22 september 15:15  Onder de bezielende leiding van Jelle, David en Frans hebben alle deelnemers hun minuut gekregen. Waarbij Zeno en Mike nog een extra scherpe controle hebben uitgevoerd. De lijst met de verdeling is via de volgende link beschikbaar: https://postimg.cc/Wdp5tBLq Wij wensen iedereen, die Wijk aan Zee een warm hart toedraagt, een heel fijn en sportief succesvol seizoen toe!meer »


Wijk aan Zee 1 - Waterloo 1 afgelast!

22 september 15:00  Helaas is de wedstrijd van komende zaterdag tussen Wijk aan Zee en Waterloo afgelast. Waterloo heeft zich teruggetrokken uit de competitie. De zaterdag vierde klasse B gaat met een team minder van start. Vlak voor aanvang van de competitie heeft Waterloo besloten om het team terug te trekken. Binnen de selectie van Waterloo heerste onderling onenigheid. Het bestuur heeft, samen met de trainer en de leiders getracht, de onderlinge breuk te lijmen. De onenigheid bleek te groot om de spelers nader tot elkaar te brengen. Daarop hebben zij het bestuur geïnformeerd niet meer uit te willen komen voor het eerste zaterdag elftal van de club. Het bestuur van Waterloo kon, tot hun grote teleurstelling, niets anders doen dan het team terugtrekken uit de competitie. (Bron: voetbalinhaarlem.nl)

16x gelezen

Pupil van de week: Niels Leenaers

21 september 11:30  Komende zaterdag staat om 14:30 de wedstrijd sv Wijk aan Zee - vv Waterloo op het programma. De aftrap zal bij deze wedstrijd verzorgd worden door Niels Leenaers. Hieronder stelt Niels zich voor: Niels is 9 jaar en speelt in de JO11-1. Niels heeft 1 broer. Zijn favoriete club is Ajax. Zijn favoriete speler is Mbappe. Niels lust het liefst pasta pesto. Niels wil later voetballer worden. Zijn hobby’s zijn voetballen, buitenspelen en gamen. Bedankt Niels en heel gaaf dat jij de competitie van Wijk aan Zee 1 gaat aftrappen. Heel veel plezier toegewenst!

15x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!