SV Wijk aan Zee

WK actie

8 november 9:45  Uitslagenspel Senegal – Nederland Op 21-11-2022 staat Senegal – Nederland op het programma. Speciaal voor het WK kun je nu meedoen aan ons Uitslagenspel. Steun SV Wijk aan Zee en kies een vakje. Je maakt hiermee kans op een mooie prijs én helpt onze club. Win-win dus! Ja ik doe mee! (linken naar: www.wkactie.nl/svwijkaanzee?wedstrijd=senned) Zo werkt het: Via onze actiepagina kun je een donatie doen aan onze club en mag je een vakje uitkiezen voor het Uitslagenspel. Onder elk vakje zit een uitslag verstopt. Na afloop van de wedstrijd worden de vakjes onthuld. Heb jij de juiste uitslag? Dan ben jij de winnaar! Onder welk vakje denk jij dat de jusite uitslag zit? Ga snel naar wkactie.nl/svwijkaanzee en doe mee!

Algemene ledenvergadering

8 november 9:30  graag nodigen wij onze leden uit voor de algemene ledenvergadering. Deze zal plaatsvinden op woensdag 16 november, aanvang 20.00 uur in de kantine van sportpark de Doolhof.

Vomar - club is koning

2 september 10:00  spek de clubkas en verdubbel het jaarbedragmeer »