Sponsors

Wijk aan Zee C1 - SV Hillegom C7 13-1

SV Wijk aan Zee JO15-1

13 - 1

Hillegom sv C7

Competitie

C-junioren zaterdag, C1, 3e klasse 21

Datum

28 september 2013 13:30

Accommodatie

Sportpark Egmonderhout
Terborchlaan 329
1816MH
ALKMAAR
tel. 072-5113934

Onze 3e competitiewedstrijd wonnen we met 13 - 1... Hoe kom je tot zo'n uitslag? Natuurlijk bleek de tegenstander van een mindere kwaliteit, maar dan nog moet je er wel 13 maken. Dat kan alleen als iedereen zijn taken goed uit voert.

We begonnen met nog maar 11 spelers van ons eigen team aangevuld met Ruben, Roan en Thomas van de D1. Vanaf het begin waren we al scherp en speelde we prima in onze positie. Voor een vlaggende coach was het genieten en tevens moeilijk om de stand en doelpuntenmakers bij te houden.

Gelukkig hebben we een eerlijke groep en hebben we gezien dat er maar liefst 7 verschillende spelers hebben gescoord. Dat geeft al aan hoe de gunfactor van vandaag was. Uitstekend! Mannen ga zo door.

Arjan had een kleine beloning voor diegene beloofd die voor het team het beste presteerde, maar die verdiende jullie eigenlijk allemaal. Toch, omdat de beloning niet te delen viel, hebben we besloten om Jelle en Gijs deze beloning te laten delen.

Zij hadden zich sterk verbeterd ten opzichte van vorige week en hun opdracht uitstekend uitgevoerd. Volgende week gaan we weer verder met ons voetbalavontuur. Laten we hopen dat dan weer iedereen hersteld is van de geblesseerde. Groetjes, Marco
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!