Sponsors

SV Wijk aan Zee JO15-1 - DSS C5M

SV Wijk aan Zee JO15-1

3 - 0

DSS C5M

Competitie

C-junioren zaterdag, C1, 3e klasse 33

Datum

22 maart 2014 14:30

Scheidsrechter

Leon Poliste

Accommodatie

Sportpark Egmonderhout
Terborchlaan 329
1816MH
ALKMAAR
tel. 072-5113934

Eindelijk weer een dag dat elk jeugdelftal thuis speelde. Dit zorgde er wel voor dat wij pas om 14.30 de wei in mochten. 

We speelde tegen een meisjes elftal en hoewel we gewaarschuwd waren begonnen we toch te slap naar mijn mening. De meiden kleunde er vanaf het begin behoorlijk in en dat verraste vele spelers van ons... De meiden wisten veel duels te winnen maar op het moment dat zij voor onze goal kwamen dwongen ze geen gevaar af.

Sidney is eigenlijk nooit echt in de problemen geweest. Wijzelf hadden het moeilijk om echt voor de goal te komen, maar de keren dat we doorbraken langs de zijkant en een voorzet konden geven, waren we echt meteen heel gevaarlijk.  In de eerste helft wist Daan Hilbers dan ook de 1-0 te scoren via zo'n voorzet  van Bink.

De tweede helft drongen wij wat meer aan en waren wij wederom het gevaarlijkst met voorzetten van de zijkant. Zo kwam het dan ook dat via een uitstekende actie van Daan Dellevoet en een dito voorzet, Daan Hillbres wederom kon scoren. 2-0. Maar Daan Hilbers was nog niet klaar... Na een prachtige voorzet van Jelle wist hij ook nog een 3e goal te maken. Zeker heel goed opgelet bij de wedstrijd van Manchester met van Persie...

Al met al weer 3 punten in de tas mannen. Volgende keer mogen we echter best wat agressiever tegen deze dames spelen, want ze zijn echt niet voor de poes... Groeten, Marco
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!