Sponsors

Club van 25 seizoen 2019-2020

23 september 2019 10:00


Ook dit seizoen wil de club van 25 zich weer inzetten voor de extraatjes voor de jeugd van SV wijk aan Zee

Ook dit seizoen wil de club van 25 zich weer inzetten voor de extraatjes voor de jeugd van SV Wijk aan Zee. Het afgelopen seizoen bleef de teller op 42 steken . Geen record maar al met al toch weer een bedrag van net boven de 1000 euro. Waar is het geld van het vorige seizoen aan besteed?
Sinterklaasfeest voor de gehele jeugd , handbal weekend D- en E jeugd , voetbalweekend JO13 en JO15 en teamuitje voor de jongens van JO17.
Verder werd het ouder- en kind toernooi gesponsord met een aardig bedrag. Het geld wordt dus over de gehele  hand- en voetbaljeugd verdeeld en komt ten goede aan een blijvende herinnering bij een kampioenschap, gewonnen prijs bij het Sinterklaasfeest of juist die unieke , blijvende ervaring bij een weekend en/of dagje uit. 
Geen kampioenen te melden dus dat wordt  voor onze jeugd een mooie uitdaging. Wie komt er op de platte kar voor een ere ronde door ons dorp???
De komende weken trek ik er weer op uit om bekende en/of verschillende sponsoren weer zo ver te krijgen om de jeugd met een bedrag van 25 euro te financieren om bovenstaande uitgaven mogelijk te maken.
Mocht U de NIEUWE sponsor willen worden van dit elite gezelschap , schroom dan niet en neem contact op met:
Frans Heine telefoon: 06 52383856.  Hij komt graag bij U langs!!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!