Onbekend

Lekker weer en goede zin na onze overwinning van vorige week.

We starten zeer goed met wederom prima combinatievoetbal.
Er hingen nieuwe netten in de goals en die wilden we graag laten bollen.
Maar het leek wel of er een magisch veld om de netten hing. Wat we ook probeerde, de bal wilde er maar niet in. Het is echt niet met een roze bril dat ik zeg dat de kansen verhouding in de eerste heflt 8 om 2 was. Je moet echter wel scoren om te winnen.
Odin deed dat beter dan wij. Zij hadden 2 kansen, maar verzilverde deze allebei.
Tot grote frustratie bij ons. Hoe onverdiend, beter voetballen en meer kansen,
maar toch achter staan!
De goal die wij in de eerste helft maakte was echter wel van een enorme schoonheid.
Roan kopte de bal prachtig in na een goede voorzet van Daan Hilbers.

In de rust spraken wij af gewoon zo door te gaan, alleen zouden we beter met onze kansen omgaan. De eertse kans die benut werd was echter van Odin. Het was de enige kans van de tweede helft, maar zij benutte hem wel en stonden 1-3 voor. Even dacht ik het zal ons toch niet gebeuren... Maar we bleven gelukkig positief en goed doorgaan. En met een afkaatsend schot van Bernd kwamen wij terug tot 2-3. Er was nog tijd genoeg en de kansen bleven komen. De paal, de lat en de keeper wisten ons lange tijd van de gelijkmaker af te houden. Maar na een voorzet van Nick wist Jelle uiteindelijk de bal binnen te schieten. 3-3.
Daarna regende het nog steeds kansen, allemaal voor ons, maar hij mocht er niet meer in.

Jongens we verdiende meer, maar uiteindelijk moeten we blij zijn met een gelijkspel.