26 november 2016 12:45

Accommodatie

Onbekend

Goed weer en iedereen aanwezig kon er niet voor zorgen dat wij scherp begonnen.
Het was allemaal zeer plichtmatig en afwachtend. geen wonder dat we met de rust al met 3-0 achter stonden. Dit moest anders spraken wij af in de rust...

De tweede helft begonnen we ook echt goed, een compliment daarvoor is zeker op zijn plaats. We scoorde ook vrij snel. Via een corner van Bink wist Gijs de bal prachtig binnen te koppen. Het geluk zat ons echter ook niet mee, want vrij snel daara scoorde ADO al weer de 4-1 en werd het gat onoverbrugbaar. Toch bleven jullie strijden en lieten jullie zien dat er echt wel meer in zit dan dat jullie de eerste helft lieten zien, gelukkig! Als we dat de volgende wedstrijd gewoon vanaf het begin doen heeft elke tegenstander het moeilijk tegen ons, daar ben ik van overtuigt