Datum

28 november 2015 12:45

Accommodatie

Onbekend

De uitwedstrijd tegen BSM B2, de nummer 3 in onze competitie, begonnen we met 16 man... Meer mag niet. Dit is een geweldige opkomst, maar een moeilijke opgave voor een coach. Toch wist John een prima wisselbeleid toe te passen. Iedereen kreeg zijn minuten en geen enkel moment verzwakte het team. Leuk was het om te horen toen we langs de kleedkamer van de tegenstander liepen dat wij opgerold moesten worden, want zij hadden met 7-0 van Stormvogels wonnen vorige week, en daarvan hadden wij verloren. Dit gaf ons extra motivatie. De eerste helft speelde wij met heel veel discipline en gaven wij geen kans weg. Vanuit een goede organisatie kwamen wij er een paar keer zeer gevaarlijk uit met scherpe counters. Eerlijk gezegd had het niet raar geweest als wij 0-2 voor hadden gestaan met de rust. 2x de lat en de keeper stonden ons echter in de weg. Na het ontvangen van de complimenten in de rust gingen we de tweede helft op dezelfde manier door en hadden wij de tegenstander behoorlijk in de greep. Aan de kant waar ik stond te vlaggen, uitte een speler van de tegenstander continue zijn frustraties over het slechte spel van zijn team tegen zijn coach. Deze beaamde dit ook nog. Ik zag het maar als een compliment voor ons, maar collegiaal was het niet. Het vervelende aan dit hele verhaal achteraf was, dat zij een grote kans kregen en die werd benut door deze speler, die zich vervolgens gedroeg alsof hij Ronaldo zelf was. Jammer voor ons, met name omdat naar mijn mening wij zelfs met een gelijkspel onszelf tekort hadden gedaan. Mannen jullie verdiende echt meer.