Een grandioose  overwinning was van ons 2de.
Daar het voor het eerst is dat we in de 3de klasse  spelen en eigenlijk voor niemand onder hoeven doen.

Uit ervaring weet ik dat SV.Koedijk 2 al jaren in  deze klasse actief zijn en met de bovenste meedraaien.
Onze jongens beginnen zich thuis te voelen in deze  competitie (zijn gemiddeld erg jong) maar leergierig.

We hadden afgesproken zolang mogelijk druk te  zetten en de 2de bal te winnen.

Er kwam een vrije trap deze werd door Barry subtiel  op het hoofd van Remco gelepeld.
Deze aarzelden niet en kopte de bal in de hoek  (laag) 0-1.

De tweede goal kwam uit een strakke corner van Jim en werd wederom door Remco Rozestraten medogenloos in de kruising gekopt  0-2.
Daarna maakten we iets teveel fouten achterin en  werden de overtredingen vlak voor het strafsschopgebied gemaakt.

Dit resulteerde in een schitterende vrije trap van  Koedijk in de kruising.
Jeroen keepte sterk maar hier kon hij geen antwoord  op geven.
We zakte wat terug en hun konden gelijk maken  2-2.

De ruggen werden weer gerecht en door een mooie  voorzet van Jim De Pagter kon Jelle Schoo de ruststand op 2-3  brengen.
We gingen de verdediging om gooien en de aanvallers  werden veelal met een steekpass gevonden.

Coen Brand en Mike van Der Heiden hadden de  wedstrijd op slot kunnen gooien.

Martijn Van Heerden had keihard moeten werken en  moest dit bekopen met kramp.

20 minuten voor tijd de 42 jarige super sub voor  hem in de plaats gebracht en deze kopte in de 80ste minuut de bevrijdende 2-4  in.
Na voorbereidend werk van wederom Jim (zijn derde  assist).
Jongens de trainer heeft genoten van jullie en heb  aantal namen genoemd maar iedereen heeft keihard gestreden.

Dus de statistieken; Remco Rozestraten 0-1 en 0-2  toen werd het 1-2 en 2-2 in de 44ste minuut Jelle Schoo 2-3 ook de ruststand en  in de 80ste minuut Micha Tibboel 2-4