Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Wijk aan Zee laat kans op 1e bekeroverwinning liggen (update)

23 augustus 2014 19:15

Met een 3-3 gelijkspel heeft Wijk aan Zee 1 te weinig gekregen tegen het in de 3e klasse zaterdag uitkomend Kon HFC.

.

Na een sterk begin maakte Mathijs de 1-0 na een scrimmage voor het KHFC doel, daarna verzuimde Wijk aan Zee door te drukken.  Na een goede aanval van KHFC kon aanvoerder Huib de Vries niets anders meer doen dan de bal met zijn hand uit het doel tikken, penalty en gelukkig spaarde de scheids onze aanvoerder door alleen maar geel te geven.

Helaas was Robbin kansloos na de goed ingeschoten strafschop 1-1.

Vlak voor rust kwam KHFC na een fout van ons op 1-2, maar na rust een strakke voorzet van de linkerkant die door een KHFC speler in zijn eigen doel werd geschoten.

Na de 2-2 ging Wijk aan Zee op zoek naar een voorsprong, en had behoorlijk wat kansen, uiteindelijk was het de goede spelende nieuwkomer Cebrail Özkam die Wijk aan Zee op 3-2 schoot.

Vlak voor het einde werd het 3-3 door een Wijk aan Zee fout.  Daarna waren er nog een aantal goede kansen voor de overwinning maar helaas eindigde de eerste officiële wedstrijd van onze nieuwe trainer Arvid Smit in een gelijkspel.