Klaverjassen

De visie van Harry, de Tietenman: "Als Koeman geen gekke dingen verzint, worden we Europees Kampioen"

Vandaag om 15:00  "We zijn in eerdere toernooien vaak uitgeschakeld, omdat de trainer zo nodig iets unieks wilde verzinnen om daarmee de gevierde trainer te kunnen zijn. Als Ronald Koeman en zijn staf tegen iedere tegenstander gewoon blijven doen. En belangrijker, geen gekke nieuwe dingen verzinnen als we tegen een in potentie betere tegenstander gaan spelen. Dan worden we Europees Kampioen, let maar op!" Harry Goudsblom, beter bekend als De Tietenman, is vol vertrouwen over de titelstrijd in Duitsland. meer »

Win het boek 'De wereldgeschiedenis in 12 voetbalwedstrijden'

Vandaag om 14:00  Het begint met Saksisch infanterieregiment tegen Lancashire Fusiliers en Bolton Wanderers tegen West Ham United en eindigt met Dinamo Zagreb - Rode Ster Belgrado en Frankrijk - Duitsland. Het boek De wereldgeschiedenis in 12 voetbalwedstrijden van auteur Stefano Bizzotto kent een unieke insteek. Een combinatie van geschiedenis en voetbal opgetekend in ruim driehonderd bladzijden. meer »

Hamburg pakt bij EK 2024-start uit met bijzonder speelschema in hartje centrum

Vandaag om 13:00  Een grote en bijzondere containerinstallatie in het hart van de stad. Hamburg pakt hiermee uit. Aan de rand van de Elbe zijn 24 containers in zes torens op elkaar gestapeld waardoor het speelschema van elke speeldag wordt weergegeven. Een bezoektip voor de Oranje-fan. Hamburg is zondag gastheer van de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal. Polen zal in het Volksparkstadion aantreden als tegenstander. meer »