Club van 25

24 oktober 2016 14:45

Club van 25

Nieuwe ronde, nieuwe kansen. De teller staat alweer op 23 en er zullen er nog vele volgen. Lang niet iedereen heb ik al kunnen bezoeken want vanuit het 'verre' Beverwijk stap je niet één twee drie op de fiets en cross je even een avond(je) of 4,5,6 ???door Wijk aan Zee.

Nu de start van de competitie achter de rug is kijken wij al of er misschien een "herfst" kampioen te verwachten is. Het blijft in menige competitie spannend tot het eind.

Verder kijkend richting Sinterklaas en Kerst heeft ook al zin want voordat je het weet staat er al een kerstboom in menige woonkamer en maken wij ons op voor de jaarwisseling. Tegen die tijd is de Club van 25 hopelijk weer uitgebreid tot een 50 tot 60 tal sponsors.

Voor de jeugd/technische/evenementen commissie een leuk bedrag om die extra dingen te doen voor zowel voet- als handbaljeugd zonder daarbij naar ouders te kijken of zelf sponsors te zoeken voor een leuk evenement en/of extra sportmateriaal.

Tot volgende keer !

Sportieve groet,