Najaars competitie jeugd nog uitspelen

22 december 2013 11:45

De najaarsreeks voor de jeugd loopt langzaam op zijn eind. Sommige poules zijn al uitgespeeld, voor anders poules staan er nog inhaalwedstrijden op het programma op 11/12 en 18/19 januari.
Op 24 januari sluiten wij de najaarsreeks af.

Teams die dus graag nog de najaarsreeks uitspelen, maar waarvoor geen programma is ingepland tijdens de genoemde weekenden, kunnen in onderling overleg nog wedstrijden spelen. Wanneer dit via de thuisspelende vereniging aan de competitieleiders wordt doorgegeven zullen zij de wedstrijden inplannen. Voor de najaarsreeks kunnen er dus wedstrijden worden gespeeld tot en met 24 januari.

Dit geldt dus voor de volgende teams

MP1  :  een wedstrijd
F1     :  twee wedstrijden
E4     :  twee wedstrijden

leiders/trainer van deze teams kunnen dit aanvragen bij de Technische Commissie.

De andere teams kunnen deze twee weekenden gebruiken voor oefenwedstrijden of hebben gewoon winterstop en beginnen de 25e weer.