Der Klassiker: diep gewortelde rivaliteit en duel der topspitsen

Vandaag om 17:00  Duitsland maakt zich op voor Der Klassiker. Borussia Dortmund en Bayern München staan zaterdagavond voor de 132e keer tegenover elkaar. De koploper uit München is de laatste jaren oppermachtig in de Bundesliga en daar wil Dortmund verandering in brengen. In deze strijd tussen de twee grootste rivalen van Duitsland is het nooit vriendelijk. meer »

Eredivisie flops die nu stralen in het buitenland

Vandaag om 16:00  Er is bijna geen betere plek om jezelf als jonge speler te ontwikkelen dan in de Eredivisie. Talenten krijgen de kans, er wordt vaak aanvallend voetbal gespeeld en je concurrent wordt niet voor honderd miljoen euro ingekocht. Toch breekt niet iedereen door in Nederland. Al deze spelers konden geen potten breken in ons kikkerlandje, maar presteren juist uitstekend in het buitenland. meer »

Deze wedstrijden mag je absoluut niet missen dit weekend

Vandaag om 12:00  Het weekend staat weer voor de deur en na een midweeks programma denderen de internationale voetbalcompetities weer door. En ook deze week is er weer een aantal wedstrijden om je vingers bij af te likken. Er wordt een aantal beladen derby's gespeeld en in de Serie A spelen alle topploegen tegen elkaar. meer »