Sponsors

Nieuws

Voetbal 2 daagse in de herfstvakantie

16 september 21:15  In de herfstvakantie organiseert Sportfever een voetbal 2 daagse op 18 en 19 oktober op de velden van Sv Wijk aan Zee. De dagen beginnen om 8.30 uur en duren tot ongeveer tot 14.30 uur. Voor alle kinderen van 6 tot 13 jaar. Dus ook vriendjes/vriendinnetjes die nog niet op voetballen zitten, of evt bij een andere vereniging voetballen. Deze unieke voetbaldagen kosten €65,- per deelnemer. De spelers ontvangen een T shirt en diploma. Ook wordt er gezorgd voor een gezonde lunch. Verder zijn er diverse prijzen te winnen. Wanneer je voor 25 september opgeeft krijg je een vroegboekkorting van €5,-.Voor meer info: www.sportfever.nl , via deze site kun je ook inschrijven.

647x gelezen

Wijk aan Zee wint Velsenoord toernooi

14 augustus 21:15  SV Wijk aan Zee wint zojuist het Velsenoord toernooi na een 0-1 overwinning (doelpunt Thijs Hittema) op gastheer FC Velsenoord.

3926x gelezen

Voorlopige teamindelingen staan op de site (plus uitleg)

5 augustus 15:15  Inmiddels is het nieuwe seizoen aangemaakt en zijn de spelers voorlopig ingedeeld. De voorlopige teamindelingen zijn te vinden bij teams/jeugd/team/teaminformatie.meer »

1844x gelezen

Winterstop Jeugd trainingen

5 januari 14:15  De trainingen mogen weer worden hervat vanaf maandag 05 januari, tenzij de trainer dit anders heeft bepaald. Informatie is verkrijgbaar bij je trainer

2489x gelezen

Wijk aan Zee C1 kampioen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6 december 14:30  Zojuist heeft de C1 zijn ereronde gemaakt op de platte kar door het dorp. meer »


Kantinediensten op zaterdag

14 oktober 21:30  Kantinediensten op zaterdag wordt verzorgt door de ouders van de jeugdleden. Elk seizoen is iedereen 1x aan de beurt van 2 á 3 uur. U krijgt via de mail een bericht hierover. Kunt u niet op die dag dan dient u zelf voor vervanging te zorgen of te ruilen met een ander ouder uit het team. Namens de jeugdspelers, bestuur en tegenpartij heel hartelijk dank voor u inzet.

1544x gelezen

Veld 3 gaat weer open voor trainingen

25 augustus 17:15  Vanaf morgen 26/08 is het weer mogelijk om gebruik te maken van veld 3 (het voormalige trainingsveld), op de site bij voetbal info/trainingstijden algemeen staat een compleet overzicht van alle trainingen. Het kan nog voorkomen dat het er twee teams tegelijkertijd gebruiken moeten maken van veld 3. meer »


Start trainingen jeugd

16 augustus 21:30  Aangezien komende zaterdag de eerste bekerwedstrijden beginnen willen wij toch beginnen met de training. Helaas kunnen wij niet de voetbalvelden gebruiken maar de TC heeft toch samen met de trainers een alternatief kunnen bewerkstellingen. De meeste trainingen gaan worden gegeven op het handbal veld dus geen voetbalschoenen maar sportschoenen, zie overzichtmeer »

1855x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!