Rabobank AZ rekening

ESM roept Robert Lewandowski uit tot Speler van de Maand, twee Nederlanders in de lijst

Vandaag om 12:00  Hij greep deze week naast de Ballon d'Or. De ESM waardeerde zijn inzet een stuk beter. Robert Lewandowski werd door de Europese samenwerkingsorganisatie van voetbalmedia, waaronder ook ELF Voetbal valt, uitgeroepen tot Speler van de Maand November. De aanvalsleider van FC Bayern München won de strijd nipt van Joao Cancelo. meer »

PANNA! 61 is uit: superinterview met Virgil, tips van Okita en Meulensteen, supertalent Wieke en Dani�lle geniet in Lyon

Vandaag om 10:00  De nieuwe PANNA! is er weer! In het nieuwe nummer kijken we al uit naar het WK van komend jaar met onze captain Virgil van Dijk. We vroegen Melle Meulensteen om tips over de lange bal, Jonathan Okita om tips over dribbelen, we spraken uitgebreid met Daniëlle van de Donk die nu in Frankrijk speelt, met het vrouwensupertalent Wieke Kaptein van FC Twente en bekijken welke voetballers het rijkst zijn. En natuurlijk acht superposters! meer »

Ricardo Kishna scoort eindelijk weer: "Ik vond de assist op Sem Steijn mooier"

Vandaag om 9:00  Afgelopen vrijdag stond Ricardo Kishna eindelijk weer eens op het scorebord. Precies 2.217 dagen na zijn laatste treffer. Een doelpunt dat viel tijdens de wedstrijd tussen Lazio Roma en AC Milan (1-3) op 1 november 2015. Zijn laatste goal in dienst van Lazio. "Dat was zeker een lange tijd geleden. Ik kan die laatste treffer nog wel herinneren. We stonden al met 0-3 achter, toen ik de 1-3 scoorde." meer »