Rabobank AZ rekening

14 juli 2013 11:15

Als sponsor van S.V. Wijk aan Zee biedt Rabobank IJmond Noord de Rabo AZ Rekening aan. Bovendien ontvangt jouw vereniging een leuke extra bijdrage voor de clubkas!

S.V. Wijk aan Zee is een ster partner van AZ en maakt daarmee onderdeel uit van het AZ Talentenplan. 7 lokale Rabobanken in Noord-Holland, waaronder Rabobank IJmond Noord, zijn samen topsponsor van de AZ Jeugdopleiding en ondersteunen dit plan. Wanneer je een Rabo AZ Rekening opent, sponsor je S.V. Wijk aan Zee en ontvangt je vereniging € 20,- van de Rabobank.

Bij S.V. Wijk aan Zee kan je een inschrijfformulier krijgen met de sticker van S.V. Wijk aan Zee erop. Vul de gegevens aan en lever dit formulier in, in één van de bankwinkels van Rabobank IJmond Noord. Let op! Op het inschrijfformulier staat dat de ouder of wettelijke vertegenwoordiger nog meer moet meenemen. De Rabo AZ Rekening wordt op dat moment voor je geopend en je krijgt meteen de bijbehorende cadeaus mee.

Deze rekening is speciaal voor alle jonge AZ-fans van 0 tot en met 17 jaar. Bij het afsluiten van zo'n rekening krijg je een unieke AZ-bal met de handtekeningen van alle spelers. Ook ontvang je een Rabo AZ-afschriften map en een bankpashouder. Bovendien organiseert Rabobank in samenwerking met AZ de komende tijd leuke activiteiten speciaal voor Rabo AZ-rekeninghouders.

Redenen genoeg dus om snel een trotse rekeninghouder te worden van een Rabo AZ Rekening!