Accommodatie

Onbekend

Een uitwedstrijd bij Kwadijk en nog steeds op koers om kampioen te worden.
Ook al verloren we vorige week, we hebben het nog steeds in eigen handen.

Bij aankomst bleek dat zij geen scheidsrechter voor deze wedstrijd konden vinden.
Dit was voor ons geen reden om weer naar huis te gaan. Wij wilden graag spelen.
Nadat de tegenstander akkoord was gegaan met het feit dat ik dan wel ging fluiten kon de wedstrijd beginnen.

De eerste helft was zeer slecht en onrustig van onze kant, maar het was wel duidelijk dat wij veel sterker waren. Door onze onzorgvuldigheid en gemopper maakte wij het onszelf onnodig moeilijk. Vincent was nog het dichtst bij de 0-1. Met een geweldig hakje verraste hij iedereen behalve de keeper. Zelf wist Kwadijk uit een diepe bal ook nog gevaarlijk te worden. Met een beetje geluk voor ons, schoot de speler de bal op de lat en had het ook zomaar 1-0 kunnen staan voor Kwadijk. Dat was dan wel geheel tegen de verhouding geweest, maar toch...

De tweede helft moest beter en werd gelukkig ook beter. Roan was ingevallen en ging mee in de aanval. Met een geweldige bal vanaf de zijkant maakte hij de mooiste goal van het seizoen. Nadat de bal van zijn schoen was vertrokken vloog deze met een vrije val over zo'n 25 meter rechtstreeks de kruising in. BAM!!! Zelfs de tegenstander applaudiseerde. Wonderschoon!
De ban was gebroken. Niet veel later wist Gijs vanuit een 1,2tje met Vincent keihard binnen te schieten. 0-2. We waren niet meer te houden, want niet veel later wist Jordy vanuit een voorzet van Daan Dellevoet met een prachtig hakje (gezien van Vincent in de eerste helft) binnen te tikken. 0-3. Nog geen minuut later wist Nick een tikje op Gijs te geven die wederom de keeper met een schot verschalkte. 0-4.

Even gas terug en toch een beetje verslappen, zorgde ervoor dat Kwadijk vanuit een vrije trap over onze verdediging heen, tot een tegengoal kon komen. 1-4. Dat werd gelukkig vrijsnel weer recht gezet door een snelle uitval met een goal van Daan Dellevoet vanuit een pass van Gijs. 1-5. Ook Daan Hilbers wist een mooie goal te maken. Via een kluts kwam de bal in zijn richting en zonder te twijfelen schoot hij heerlijk van afstand hard en geplaatst binnen. 1-6.
Het slotakkoord kwam van Vincent, die vanuit een diepe bal van Daan Hilbers, de 1-7 maakte. Deze bal riekte volgens de tegenstander naar buitenspel... maar dit had de scheidsrechter toch anders gezien... En zo liggen we nog altijd op koers voor de rit op de platte kar door het dorp.

Klasse mannen en op naar de volgende wedstrijd.