30 april 2016 11:45

Accommodatie

Onbekend

Fijn dat we een oefenwedstrijd konden spelen tegen Sporting Krommenie.
Helaas speelde we de eerste helft erg slap en waren we afwezig. We liepen steeds achter de feiten aan, omdat we niet wilde investeren in de eerste 3 meters werk doen. Hierdoor won Sporting bijna elk duel en stonden wij steeds verkeerd opgesteld.
De vervelende bijkomstigheid hiervan is dat je dan steeds meer werk moet verzetten om het weer te corrigeren. Dit heeft John in de rust duidelijk gemaakt aan de jongens, en dat was niet tegen dovenmans oren gezegd. We stonden 1-0 achter maar zouden de tweede helft laten zien dat we dit recht konden zetten.

De tweede helft ging vanaf het eerste fluitsignaal dan ook echt veel beter. Wij speelde met druk naar voren en Sporting kwam er eigenlijk niet meer aan te pas. Het duurde echter te lang voor onze aansluitingstreffer viel. Met een zeldzame uitval wist Sporting helaas wel de 2-0 te scoren... tegen de verhouding in. Gelukkig lieten wij het koppie niet hangen en gingen wij goed door met onze ingezette strijdlust. Deze werd uiteindelijk beloond in de 71 minuut toen Bram met een schitterende bal over de keeper de 2-1 maakte na een prima pass van de jarige Mees.

Er volgde daarna nog enkele mooie aanvallen van onze kant en de allermooiste, die over veel schijven ging, monde zels uit in een doelpunt. 2-2. De scheidsrechter zag echer de vlag omhoog gaan van de grensrechter en floot voor buitenspel. Hier mogen we echter wat vraagtekens bij plaatsen. Jammer, want hierdoor kregen we niet wat we verdienden.