C. Beentjes

Accommodatie

Onbekend

Met prachtig weer en op eigen terrein mochten we proberen SVIJ te verslaan.
We begonnen goed en waren gelijkwaardig aan elkaar. Dit leverde mooie duels en een leuke eertse helft op. SVIJ opende de score met een wat gelukkige goal. De laag staande voorjaarszon scheen iets te enthousiast in de ogen van Sid bij een afstandsschot. Hij kon het schot echter nog wel parreren, maar de daaropvolgende rebound zorgde voor de 0-1 op het scorebord. Dit kan altijd gebeuren.

Gelukkig pakte wij de wedstrijd weer goed op en met mooie aanvallen van onze kant maakte wij het SVIJ moeilijk. Goed doorstoren van Nigel en Bram bracht de keeper vaak in de problemen. Toch wist hij zijn goal in de eerste helft schoon te houden. Ook op de prachtige acties van Daan Dellevoet en Bink langs de linkerkant had hij een antwoord of het geluk dat de lat meewerkte. We liepen dan wel in de rust met een achterstand naar de kleedkamer, maar voelde dat deze wedstrijd nog niet verloren was.

Al virj snel in de tweede helft wist Nigel het doel te vinden op aangeven van Mees en was het gelijk. Maar wij wilden meer! Strijdend voor elke bal en met goed voetbal hadden wij in de tweede helft het beste van het spel. Dit leverde ook veel kansen op. Helaas wisten wij deze op soms miraculeuze wijze niet te benutten. Het had na 60 minuten niet raar geweest als wij met 4-1 voor hadden gestaan. Maar dit was niet zo. Toch wist Bram in de 65 minuut ons wel verdiend op voorsprong te zetten. Echter er is een voetbalwet die zegt dat als je ze zelf niet maakt, vaak de tegenstander er met de winst vandoor gaat... En zo geschiedde..

4 minuten na onze voorsprong maakte SVIJ gelijk. Het klinkt gek, maar op dat moment dacht ik er wel vrede mee te hebben als deze stand ook op het scorebord zou staan bij het eindsignaal. Het was een soort vreemd voorgevoel dat helaas uitkwam. SVIJ wist vlak voor tijd namelijk toch nog de winst naar zich toe te trekken. Zonde, zonde... jullie verdiende, zeker op het vertoonde spel van de tweede helft meer. We hebben onszelf echt tekort gedaan.