Scheidsrechter

Kampen, N. van

Accommodatie

Onbekend

de 13e september 2015 gaat helaas de boeken in als een van de slechtste dagen van onze selectie in de laatste jaren.  Nadat in eerste instantie al Wijk aan Zee 2 met 5-0 onderuit ging in Sint Pancras, was de uitslag in Limmen nog groter 8-2.

Het begon allemaal heel voorspoedig voor Wijk aan Zee 1,  al in de 3e minuut ging de keeper van Limmen in de fout na goed doorzetten van Bob die vervolgens de 0-1 maakte.  Wijk aan Zee bleef gevaarlijk met goede aanvallen, helaas stond het vizier van de spitsen niet altijd even scherp. Ook de serie vrije trappen konden geen gevaar uitrichten.

Aan de andere kant kon Limmen de 1-1 maken na een ongelukkig moment van onze ploeg en niet veel later werd het zelfs 2-1 en dit zou de ruststand worden.  Wijk aan Zee was geen moment de mindere ploeg.

Ook kwamen wij sterk uit de rust vandaan en wist onze nieuwe aanwinst Steven Kuilman met een prachtige kopbal de 2-2 maken.  Vlak daarna had Lex zelfs de 2-3 op zijn schoen toen hij alleen op de doelman afging (maar in verwarring gebracht door grensrechter die voor de zoveelste keer mis zat bij een buitenspel situatie) en de bal net naast schot.

In de tegenval ging de bal er door een verdedigende misverstand wel in; 3-2
Dit doelpunt bleek helaas een breekpunt, want daarna werd Wijk aan Zee volledig overlopen en liep Limmen in 25minuten tijd uit naar 8-2.

Helaas wederom een slechte start van de competitie maar op basis van het spel van vorige week en de 1e helft van gisteren gaat het allemaal wel goed komen, zeker wanneer Joost en Jesper weer aansluiten bij het 1e.