Datum

9 mei 2015 12:30

Accommodatie

Onbekend

Vandaag was zier niet onze beste wedstrijd. De eerste helft  en zeker de 15 minuten gingen nog wel, maar daarna liet de tegenstander zien dat zij terecht 2e zullen worden van onze competitie. In de eerste 15 minuten hadden wij 2 doelrijpe kansen. Deze gingen er niet in en zo kwam ZOB steeds beter in zijn spel. Alessio stond op doel omdat Sid op vakantie was. De 4-0 doet dit misschien niet vermoeden, maar hij kan terug kijken op een prima wedstrijd. De wedstrijd verder moeten we maar snel vergeten, want het was niet best van onze kant. Wel wil ik van deze kant Ramon van harte bedanken voor zijn voetbaljaren bij Wijk aan Zee. Dit was namelijk zijn laatste wedstrijd. Groet en op naar de laatste wedstrijd van dit seizoen, Marco