Datum

2 mei 2015 10:30

Accommodatie

Onbekend

Een uitwedstrijd in Vogelenzang. Prachtig weer en een mooie route naar het complex voorspelde al een mooie dag. De eerste helft speelde we gehaast en rommelig. We waren beter dan de tegenstander, maar leden onnodig veel balverlies door slechte balaannames en verkeerde keuzes. Daardoor maakte wij het onszelf onnodig lastig. Sterker nog, we hadden al 3-0 voor moeten staan, maar de tegenstander maakte de eerste goal. Gelukkig maakte we in de eerste helft nog de gelijkmaker en konden we ons in de rust beraden wat we beter konden doen. We zouden de bal beter aannemen en meer met druk naar voren voetballen. Deze woorden werden goed begrepen en uitgevoerd, de tegenstander werd snel onder druk gezet en kwamen hierdoor niet meer aan voetballen toe. Nigel had goed in zijn oren geknoopt, dat als hij weer eens alleen voor de keeper kwam de bal goed en laag in het hoekje te schieten. Daan Dellevoet wist zijn tegenstander goed af te snijden naar de goal zodat hij ook meer voor de goal kwam. Hierdoor ontstonden er voor ons nog meer kansen en goals. Prima steekpasjes in de diepte op Nigel en Daan zorgde voor paniek in de defensie van Vogelenzang. De tweede helft was een feest om te bekijken. Prima voetbal van onze kant en daarom ook terecht dat wij uiteindelijk uitliepen tot 1-6. Super jongens, nog 2 wedstrijden te gaan. Groet, Marco