SV Wijk aan Zee JO15-1 - Purmersteijn C2

Datum

25 april 2015 12:30

Accommodatie

Onbekend

Vandaag speelde we tegen de koploper. Na het verlies van vorige week tegen Oosthuizen vreesde wij voor een zeer goede tegenstander, maar wij zouden ons niet laten afslachten.  Voor de wedstrijd namen we alle afspraken die we de afgelopen tijd hadden gemaakt nog eens goed door. Als we dit zouden uitvoeren dan maakte we misschien een kans op een niet te groot verlies. We begonnen ijzersterk aan de wedstrijd. Wat een strijd en inzet, maar bovenal alle afspraken werden nagekomen. Wij waren zelfs beter dan de koploper. Wat speelde we goed! Het koste natuurlijk wel heel veel kracht. Maar wij hielden ons staande in de eerste helft. Sterker nog wij hadden op voorsprong kunnen komen. Wij maakte het spel en speelde met druk naar voren. Super om te zien. De tweede helft zouden we proberen dit vol te houden. Door kracht verlies en het niet helemaal meer uit kunnen voeren van de taken, gewoonweg omdat het een ware slijtage slag werd, kreeg de tegenstander gelegenheid om door onze defensie te breken. Een lullig schot dat van afstand veranderde was niet meer te stoppen door onze Sid. Zo kwamen we achter met 0-1. Jammer en vooral zonde. We kregen het steeds moeilijker, maar waren zeker niet slechter dan de tegenstander. Een corner, waarbij we niet allemaal met ons mannetje meeliepen leverde helaas wel de 0-2 op voor Purmersteijn. In de resterende 10 minuten konden wij niet genoeg krachten meer oproepen om nog aansluiting te maken.  Mannen een groot compliment voor het getoonde spel en de inzet. We hebben dan wel weer verloren, maar wel met opgeheven hoofd. Groet, Marco