Datum

28 maart 2015 12:30

Accommodatie

Onbekend

De wedstrijd van de keepers... Met wat regen traden we aan tegen Vogelenzang C1. Alleen Daan Dellevoet was niet aanwezig, verder was iedereen fit om te spelen... 16 man dus. De aftrap was nog niet genomen of Cody had dankzij zijn snelheid al een kans op de 1-0... Mede door zijn snelheid miste hij echter de beheersing om echt goed af te ronden. Dit gebeurde nog geen 2 minuten later weer. Alleen nu rschoot hij wel beter maar wist de keeper te stoppen. Het had dus al 2-0 kunnen staan na 5 minuten... Onze wervelwind ging wel wat liggen na deze acties en Vogelenzang kwam meer in het spel. Sterker nog zij wisten zelfs te scoren. Niet veel later daarna werd in het strafschopgebied een stevig duel beoordeelt als een overtreding van onze kant... dus een penalty... De kans op 0-2 werd echter tegengehouden door onze keeper. Via zijn vuisten en de lat ging de bal er niet in. In de tegenaanval kregen wij een vrije trap die genomen werd door Jelle. Nigel ontving de bal en wist beheerst de bal binnen te tikken. 1-1. Niet veel later kreeg Nigel weer een kans, maar met een fabuleuze redding op een ook niet echt slim ingeschoten bal  bleven wij voor rust steken op 1-1. In de rust spraken wij af meer druk naar voren te geven, omdat wij het gevoel hadden dat er vandaag wel wat te halen viel. Onder leiding van Chris, die elke keer op het juiste moment af ging jagen en daarbij iedereen aanspoorde mee te doen, wisten wij de tegenstander goed onder druk te zetten. Elke keer veroverde wij de bal en kregen wij ook vele kansen. De keeper wist echter elke keer zijn doel schoon te houden. Totdat een afgeslagen bal voor de voeten van Cody kwam. Net buiten de 16 wist hij een geplaatst schot af te vuren op de goal. De keeper had op deze bal geen antwoord en op dat moment kwamen wij verdient voor. 2-1. Toch wist Vogelenzang ons nog een keer pijn te doen. Een van de twee uitstekend spelende buitenspelers wist door te breken van rechts en te scoren. Helaas voor Sid die weer eens uitstekend stond te keepen. Even leek het erop dat wij de winst nog zouden pakken toen Jelle aan de linkerkant zo'n 4 man voorbij ging en de bal panklaar terug lag op Ramon... maar helaas, de bal ging naast en zo bleef het 2-2 in een geweldig leuke, spannende wedstrijd. een wedstrijd waarin de keepers aan beide kanten een heldenrol vervulde. Groet, Marco