Datum

21 februari 2015 12:00

Accommodatie

Onbekend

Door vakantie, blessures en ziekte, vertrokken we met 12 man naar Stormvogels. Zij waren in onze vorige competitie tweede geworden en wij eerste. Dit was dus een tegenstander waar wij van zouden kunnen winnen. Het regende pijpenstelen toen we heen reden, en de gewone grasvelden werden op het moment dat wij aankwamen afgekeurd. Als wij een half uur later wilde beginnen mochten wij op het kunstgras. Dit was natuurlijk geen probleem. Wij begonnen toch ietwat onwennig op het kunstgras, gewoonweg omdat het iets sneller gaat dan wat wij gewend zijn. Na tien minuten hadden wij echter alles onder controle en waren wij heel goed aan het spelen. Het zag er goed verzorgd uit, met prima combinaties. Daan Dellevoet wist prima te scoren op een pass van Jelle en het leek erop dat wij er snel weer een zouden gaan maken. Voor onze wedstrijd hadden de B junioren gespeeld en 3 spelers schoven aan op de bank bij onze tegenstander... Nog geen minuut later wisselde zij al snel 2 mindere spelers voor 2 van deze spelers. Dit oogte wat verdacht. Toen eenmaal bleek dat met het inbrengen van de derde speler de hele wedstrijd kantelde en de 1-1 werd gemaakt, voelde ik mij enigszins genoodzaakt hier toch een opmerking over te maken in de rust. Wij waren hier opeen of andere manier behoorlijk onder de indruk van, wat ons spel niet ten goede kwam. Nadat ik de trainer en leider aansprak over deze opmerkelijke wissels werden deze binnen een korte tijd weer gewisseld en naar de kleedkamer gestuurd... Helaas was de angel uit de wedstrijd gehaald en verloren wij in de resterende tijd door een ongelukkig moment met een corner waaruit een eigen doelpunt van Alessio viel. Na de wedstrijd heb ik een goed gesprek met de trainer en leider van de tegenstander gehad. Ook zij hadden te kampen met veel afzeggingen en gaven toe dat er 2 niet gerechtigde spelers bij waren. Zij wilden dit eerst doen met spelers van de C1 maar dachten dat het eerlijker was door dit te doen met 2 spelers uit de B3. (ik heb ze op hun woord geloofd)... Zij wonnen de wedstrijd op het moment dat deze spelers al niet meer meededen, vandaar dat ik er verder geen zaak van heb gemaakt.  Jongens, ik vind dit wel heel jammer voor jullie, juist ook omdat ik vond dat jullie in de eerste helft echt heel goed stonden te voetballen.  Vriendelijke groeten een fijne vakantie, Marco