Scheidsrechter

Marco ter Lingen

Accommodatie

Onbekend

Een klasse hoger spelen na een kampioenschap is niet altijd makkelijk... vandaag was zo'n dag. We begonnen sterk met goed spel en combinatievoetbal. Hieruit creëerde we zelfs een kans. Op een voorzet, na een prachtige actie van Daan Dellevoet, kwam Vincent net een teen tekort om te scoren. Ook de tegenstander stichtte gevaar, maar Sid stond met zijn zieke lichaam goed te keepen. Na een kwartier werd echter wel duidelijk dat deze tegenstander een maatje te groot voor ons was. Je voelde het aankomen... het zou niet lang duren of wij zouden een goal tegen gaan krijgen. Het feit dat zij groter, sterker waren kwam duidelijk tot uiting toen zij een corner kregen. Een verwoestende kopbal vanuit zo'n corner liet het net trillen en daar was de ban gebroken. Hierna ging het vrij snel. Met de rust stonden wij 0-4 achter.  Na de rust zouden wij met het gevoel alsof het weer 0-0 stond beginnen. Dit hielden we vrij lang vol. Niet dat het spel van ons veel beter werd maar toch. We wonnen iets meer duels en we stonden tactisch iets sterker. Helaas na de 0-5 zo'n 10 minuten voor tijd, wist de tegenstander alsnog uit te lopen tot een 0-7 overwinning. Dit was terecht, zij waren echt beter, sterker en slimmer dan wij in het spel. Toch waren er weer genoeg dingen die ik heb gezien waarin wij ons geloof moeten halen dat wij ook in de tweede klasse een wedstrijd gaan winnen. Groet, Marco