Datum

13 december 2014 11:30

Accommodatie

Onbekend

Voor velen was de winterstop al begonnen, maar wij waren door in de beker en speelde dus een bekerwedstrijd in de knock out fase. Bij verlies lig je eruit. Op een nat en soppig veld, waar we een half uur later begonnen, hadden we ADO in de eerste 10 minuten behoorlijk onder druk. We speelde op dat moment goed en verzorgd voetbal, waar ze niet echt een antwoord op hadden. Na een mooie assist van Nigel kon Jordy uitbreken en vernietigend uithalen. Wat een wereldgoal! 0-1 en volkomen terecht. Toch wist ADO langzamerhand wat meer grip op het spel te krijgen. De grote jongens in het centrum stormde steeds meer op naar voren. Hier hadden wij niet 1,2 3 een antwoord op, waardoor zij steeds gevaarlijker werden. Zo kwam het dat er een speler van ADO door onze defensie glipte en de 1-1 liet aantekenen. Het werd steeds onrustiger bij ons, waardoor er steeds meer foutjes ontstonden. Door een communicatie foutje tussen Sidney en Cody en een te laat ingrijpen van beide ontstond er een kluts situatie in het strafschopgebied. Hierdoor leek de tegenstander er met de bal vandoor te kunnen gaan , maar hij struikelde over zijn eigen voeten. De scheidsrechter zag dit echter anders en gaf een strafschop. Dit was zeer discutabel, maar wij moesten toezien hoe ADO via de stafschop op voorsprong kwam. 2-1. Met een zeer oneerlijk gevoel gingen wij de rust in. In de kleedkamer spraken we af dat we ons niet zouden verleiden tot frustratie en irritaties die ons uit ons spel zouden kunnen halen. Met Jelle meer centraal te zetten en Cody achter Chris zouden we proberen weer meer grip op de wedstrijd te krijgen. Dit pakte eigenlijk al vrij snel goed uit. Jelle wist via een prima steekpass Nigel te bereiken die prima volgens de afspraak de bal dit keer in de hoek prikte. 2-2. Op dat moment waren wij weer terug in de wedstrijd en waren wij weer iets beter dan ADO. Toch wist ADO met geweldige afstandsschoten nog hele gevaarlijk ballen op ons goal af te vuren. Sidney bleek echter onpasseerbaar, met fantastische reddingen hield hij ons in de wedstrijd. De strijd ging gelijk op en het leek op strafschoppen uit te lopen. De scheidsrechter wist echter zijn stempel op de wedstrijd nog groter te maken... daar waar er voor ons gefloten had moeten worden voor een vrije trap, liet hij doorspelen en wist ADO vanuit de tegenaanval meteen te scoren. Zelfs Sid wist ze niet meer tegen te houden. 3-2. Met nog 1 minuut op de klok waren we verslagen.  Jammer, want hiermee stopte ons beker avontuur. Maar de complimenten voor jullie dat jullie geconcentreerd bleven spelen onder deze toch wat verdachte omstandigheden.  Groet, Marco Scoreverloop: 0-1 goal Jordy (assist Nigel)  1-1 2-1 2-2 goal Nigel (assist Jelle) 3-2