Sponsors

SV Wijk aan Zee 1 (zon) - VVA/Spartaan 1 (zon)

SV Wijk aan Zee 1 (zon)

0 - 1

VVA/Spartaan 1 (zon)

Competitie

Mannen zondag, 1, 3e klasse C

Datum

22 maart 2015 14:00

Scheidsrechter

Mahabali, S.

Accommodatie

Sportpark Egmonderhout
Terborchlaan 329
1816MH
ALKMAAR
tel. 072-5113934

Zoals in de voorbeschouwing al te lezen was, heeft VVA/Spartaan een goede hardwerkende ploeg met grotendeels technische Marokkaanse spelers, maar Arvid had de organisatie dermate goed neergezet dat er geen doorkomen was voor de bezoekers uit Amsterdam.

Ook VVA/Spartaan had de organisatie goed staan, en Wijk aan Zee had de eerste 75 minuten ook eigenlijk maar twee kansen gehad.   Het duel tussen de topscorers van de 3e klasse C eindigde dan ook gelijk (Lex Aardenburg/Reda Karchouch), beide spelers hadden een kans maar bleven allebei op de 0 staan.

Pas toen beide ploegen in het laatste kwartier risico durfde te nemen, werd de strijd opener. Tot de 90e minuut was de stand 0-0, toen een speler van VVA/Spartaan de bal met de hand meenam en met zijn schot de sterk keepende Danny Burger kansloos liet.  Helaas had de scheidsrechter niets gezien en keurde hij de goal ten onrechte goed.

Met nog 6 wedstrijden te spelen, staan wij in de 3e periode met 6 punten achterop KDO die wij nog thuis krijgen en 7 punten achter op de 4e plek die ook waarschijnlijk nacompetitie gaat opleveren dus het seizoen is zeker nog niet afgelopen.


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!