Sponsors

ZSGOWMS 1 (zon) - SV Wijk aan Zee 1 (zon)

ZSGOWMS 1 (zon)

3 - 1

SV Wijk aan Zee 1 (zon)

Competitie

Mannen zondag, 1, 3e klasse C

Datum

23 november 2014 14:00

Scheidsrechter

Wulf, A.C.

Accommodatie

Sportpark Egmonderhout
Terborchlaan 329
1816MH
ALKMAAR
tel. 072-5113934

Met drie belangrijke wedstrijden voor de boeg (Blauw wit, Bloemendaal, RKDES) had Wijk aan Zee een brok zelfvertrouwen kunnen tanken als tegen koploper ZSGO WMS voor een stunt(je) gezorgd kon worden.

Het zag er lange tijd naar uit dat de formatie van trainer Arvid Smit een puntje aan het totaal kon toevoegen, maar in het laatste kwartier ging het toch nog mis.

,,Dat kan ik de spelers niet kwalijk nemen", aldus Smit. Zij hebben uitstekend gespeeld. Ik weet zeker dat wij met vertrouwen de komende duels tegemoet kunnen zien''.

Vooral in de 1e helft had Wijk aan Zee de organisatie goed neergezet. ,,De opdracht was compact te spelen''', keek Smit op deze fase terug.  ,,ZSGO WMS heeft twee uitstekende buitenspelers, Lieveld (ex Heerenveen, Zeeburgia) en Nana Kwarteng (ex Chabab) die mochten geen ruimte krijgen en Mateo Rigters (jong Oranje) in de spits''.

In het eerste bedrijf werd deze opdracht naar behoren uitgevoerd. De thuisploeg kwam wel aan de leiding, maar vlak voor rust was het Huib de Vries die de bal uit een vrije trap in de touwen schoot:1-1. Wij gingen met een goed gevoel de kleedkamer in'', aldus Smit. ,,Wij proefden dan ook dat er misschien wel wat te halen was'''.

Toch moesten de bezoekers na de rust ver terug. ,,ZSGO was slimmer en geslepener''', analyseerde Smit.  ,,Veel kansen kreeg de ploeg echter niet''. Enkele individuele acties maakten het verschil.Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!