Alkmaarsche Boys 2 (zon) - SV Wijk aan Zee 2 (zon)

Alkmaarsche Boys 2 (zon)

SV Wijk aan Zee 2 (zon)

Mannen zondag, 2, 3e klasse B

23 november 2014 11:30

Collet, P.H

Sportpark Egmonderhout
Terborchlaan 329
1816MH
ALKMAAR
tel. 072-5113934

Met een zwaar gehavend team door blessures geteisterd gingen we aan de gang tegen het lastige Alkmaarsche Boys.

Met good old Jonny Hartog op de bank samen met Mike vd Heide starten wij de wedstrijd sterk de bal werd ingepaast op Mathijs deze maakte een actie aan de rechterkant en trok de bal voor op de inkomende Joey deze kon hem vrij inschuiven.

Doorgaan met combineren was het motto en nu was het Joey die een actie met een schuiver voor de goal had en Bob kon aantekenen voor zijn 13 de 0-2.
Kat in het bakkie zou je zeggen.

Maar het ging anders door slecht uitverdedigen kon hun spits de aansluiting aantekenen. 1-2 rust en moest nog gezegd worden dat Mike vanaf het begin gespeeld had omdat Calvin geblesseerd de warming up moest staken .

Ook een kwartier voor rust moest Jonny aantreden omdat Jasir getorpedeerd werd door hun keeper van 1/8 ton zwaar .

Geen wissels meer dus Joey moest op zijn tandvlees.

De 2de helft van kiet af aan veel kansen maar werden niet benut totdat Bob vanaf de flanken een bal op Mike gaf en deze stifte hem over de keeper alleen moest Mathijs hem nog verlengen om in het doel te doen belanden.

Er ging een speler van Alkmaarsche Boys over de schreef
en betekende zijn 2de gele kaart maar met tien man speelde hun beter en wij verzuimde de wedstrijd in het slot te gooien en hun scoorde de 2-3 .

Toen nog een paar hachelijke momenten voor ons doel en nog een man van hun eruit gestuurd en een hoogstandje van de oude meester Jonny.

Was het toch ons 2de die met de 3 punten naar de kleedkamer liepen.
Grandioos mannen trots op jullie en onze Coen speelde consequent en in de ziel van het elftal.

Trainer Paul