Datum

8 november 2014 13:30

Accommodatie

Onbekend

Wederom een mooie dag. Maar weer begonnen we slap... we moeten niet denken dat we al kampioen zijn zeiden we nog tegen elkaar! En SVIJ stond niet voor niets op de 3e plaats want het bleek een zeer goede tegenstander. Toch merkte je aan alles dat we minder scherp waren. Het gevoel van 'het komt wel' heerste de gehele eerste helft. Zo kon het ook gebeuren dat de tegenstander 1-0 voor wist te komen. Jelle, die een goede wedstrijd speelde, wist Nigel wel 3x diep te sturen en alleen voor de keeper te zetten. Nigel had het vizier echter niet helemaal op scherp. Een prima inzet van Wisse werd op de lijn gekeerd en zo duurde het dus tot laat in de eerste helft dat we met een prima schot van Cody pas de gelijkmaker wisten te scoren. De tweede helft zouden we meer druk geven en onze kansen beter afronden... Het bleek echter de dag van de gemiste kansen. Cody schoot nog een keer op de paal, maar het mocht niet baten. Door onze druk naar voren vielen er achterin wat gaten die de tegenstander goed wist te benutten. Zo wisten zij 2 keer uit te breken en 2 keer te scoren... 3-1!! Dit konden wij niet op ons laten zitten en met nog meer power en druk naar voren wist Nigel met een schot de keeper in problemen te brengen. Hij wist het schot nog wel te keren, maar kon de rebound van Jordy niet tegen houden. 3-2. Dit was de eindstand want met nog 1 minuut te spelen lukte het ons niet om nog gevaarlijk te worden. Jammer jongens, maar dit hoort er ook bij. We winnen met z'n allen en verliezen met z'n allen. Kampioen worden is nog niet zo makkelijk, maar we gaan er wel voor. Groet,Marco