Sponsors

VVA/Spartaan 1 (zon) - SV Wijk aan Zee 1 (zon)

VVA/Spartaan 1 (zon)

3 - 0

SV Wijk aan Zee 1 (zon)

Competitie

Mannen zondag, 1, 3e klasse C

Datum

2 november 2014 14:00

Scheidsrechter

Reingoud, N.J.G.

Accommodatie

Sportpark Egmonderhout
Terborchlaan 329
1816MH
ALKMAAR
tel. 072-5113934

Het wordt tijd dat de spelers van Wijk aan Zee van de week eens bij zichzelf te rade gaan. Verliezen tegen ploegen die meedraaien om het kampioenschap dat kan gebeuren.

Verliezen van tegenstanders (3-0 tegen VVA Spartaan) die ook in de onderste regio-nen staan, daar zal van de week eens een hartig woordje over gesproken moeten worden.

Ik kan niet zeggen dat de spelers niet keihard hebben gewerkt', aldus trainer Arvid Smit. ,,Dit zijn de wedstrijden waar het om gaat. Ik mis dan een beetje het over-mijn-lijk mentaliteit bij de spelers. Dat hebben de Amsterdamse tegenstanders wel en willen wij punten pakken, dan zullen wij dezelfde mentaliteit moeten gaan krijgen.''

Het duel begon al niet lekker voor de bezoekers, want door een foutje in de laatste linie van Wijk aan Zee wist de thuisploeg al snel de score te openen. Daarna ging het gelijk op', aldus Smit.  Zonder dat wij echter kansen wisten te krijgen.''

Vlak voor de wissel had Wijk aan Zee pech dat een speler van de thuisploeg de bal ineens op zijn slof nam en de bal in de kruising zag verdwijnen.  In de 2e helft moesten wij forceren.  Leverden ook wel kansen op, maar geen doelpunten'' aldus Smit.


Bron: Rinus van der Lugt  (NHD)
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!