Scheidsrechter

Marco ter Lingen

Accommodatie

Onbekend

Wederom mooi weren een prachtig veld. Omdat we maar 16 spelers mogen gebruiken hadden sommige spelers van ons een tribune beurt. De eerste helft ging wat rommelig, mede omdat de tegenstander niet makkelijk was. We kwamen een paar keer via een voorzet van de zijkant gevaarlijk voor het doel, maar wisten daaruit niet te scoren. Het eerste doelpunt kwam tot stand via een steekpass van Bink die Nigel wegstuurde en daardoor de tegenstanders te snel af was en uitstekend scoorde in de linkerhoek. Ook Jordy wist Nigel te vinden via een pass door het midden van de verdediging. Weer bleek Nigel te snel voor de verdedigers en scoorde hij op identieke wijze. 2-0. Na de rust werd er beter gevoetbald en creëerde wij wel meer kansen maar wisten wij ze niet goed te benutten. Het was wederom een steekpass, dit keer via een zelf opgezette aanval van Cody die de steekpass terug kreeg van Jelle. De tegenstander wist niet wat hen overkwam toen Cody vervolgens zijn turbo even open deed.... met 120 kilometer per uur vloog hij vervolgens op de keeper af. Koelbloedig schoot hij de 3-0 binnen. Jongens ik heb weer genoten. Tot volgende week