Scheidsrechter

Frans Dieperink

Accommodatie

Onbekend

De laatste competitie wedstrijd van dit seizoen. Een prachtige mat, regenachtig weer dus zat zuurstof in de lucht, en de wil om het seizoen goed af te sluiten, waren de basis voor deze memorabele wedstrijd.

Een prima begin van onze kant resulteerde in een prachtige aanval en prima goal van Tom. Op karakter wist hij zich door de verdediging te wurmen en prachtig binnen te schieten, onhoudbaar voor de keeper.

De tegenstander bleek echter taaier te zijn dan de vorige keer dat wij tegen ze speelde. Met verzorgt voetbal en hier en daar wat slap reageren van onze kant wist de tegenstander zelfs met 2-1 over ons heen te komen...

Dit konden wij niet over onze kant laten gaan. Gijs, die zijn laatste wedstrijd speelde, liet niet met zich sollen en kreeg het helemaal op zijn heupen. Als een echte rechtsbuiten vloog hij langs de tegenstander, alsof zij er niet stonden. Zo scoorde hij de gelijkmaker en niet veel later zelfs de 3-2. Eeuwig zonde dat hij wil stoppen. Dat geldt natuurlijk ook voor Tom. Die gaat dan wel niet stoppen, maar het  iets hoger op zoeken, bij DEM. Wij wensen hem daarbij natuurlijk ontzettend veel succes.

Mocht het niet leuk zijn of lukken, willen wij je weer graag terug. Langzaam kregen wij weer meer grip op de wedstrijd en bouwde wij onze voorsprong zelfs uit naar 4-2 via Bink, die op aangeven van Arjan vanaf de bank de juiste positie had aangegeven waar de bal zou komen. Bink hoefde inderdaad alleen maar tegen de bal aan te lopen. Vlak voor rust maakte Jelle ook nog de 5-2. Zo leek de wedstrijd wel gepeeld te zijn...

In de rust gaf Sid aan graag nog een keer te voetballen. Met Lars als vervanger op doel moest dit lukken. Helaas voor Sid moest Gijs eerder weg, hadden wij geen wissels en was de spirit een beetje uit de wedstrijd van onze kant.

Sterker nog, we hadden onze handen vol aan de goed spelende tegenstander en konden dan ook niet voorkomen dat zij 2 goals wisten te maken... De laatste minuten waren billenknijpen. Gelukkig wisten we het vol te houden en sloten wij het seizoen in stijl af met een overwinning.

Top jongens! Namens mij en Arjan bedankt voor jullie inzet het gehele seizoen. Wij hopen dat jullie het net zo leuk vonden als wij. Persoonlijk wil ik Arjan nogmaals bedanken voor dit seizoen en feliciteren met zijn nieuwe baan. Heel veel succes en plezier daarmee. Mannen we gaan er nog een leuke afsluiting van maken met het Ouder & kind toernooi, een toernooi bij Castricum en de Rens Acda cup in het verschiet. Tot dan, Marco