KSV 2 (zon) - SV Wijk aan Zee 2 (zon)

KSV 2 (zon)

SV Wijk aan Zee 2 (zon)

Mannen zondag, 2, 3e klasse B

16 maart 2014 11:30

Wit, C.L. de

Sportpark Egmonderhout
Terborchlaan 329
1816MH
ALKMAAR
tel. 072-5113934

We begonnen de wedstrijd met een sterke achterhoede en een doorschuivende Ramon. Er was er van af het begin maar een die  van plan was te gaan winnen en dat was wijk aan zee.

Met veel druk hoog opspelen hadden we afgesproken .

Dit resulteerde in veel kansen maar wel onzorgvuldig voetbal.

Door af en toe noncelance aan onze kant kregen hun ook het gevoel dat er wat te halen viel.

De 2de helft Martijn van  Heerden over de linker kant laten starten dit gaf nog meer dreiging.
Wel was KSV scherper uit de rust gekomen als wij maar na een kwartier hadden we het heft weer in handen.

Het was Thom maar vooral Mike die heleboel kansen net niet tot een doelpunt konden omzetten.
Daar we hele goede zaken zouden kunnen doen besefte we dat een gelijk spel geen optie was.

We zaten op mijn stopwatch in de 93 ste minuut toen Magdy een magistrale steekbal op de uitblinkende (en tevens aanvoerder ) Jelle gaf. Deze nam de bal kort mee en verschalkte de goede goallie van KSV.

Jongens dit was geen mooie wedstrijd maar met elkaar werd keihard gestreden en iedereen is nodig. Deze overwinning kan voor volgende week bijdrage afstand te gaan nemen van de onderste plaatsen.

Paul Brussel