Scheidsrechter

Leon Poliste

Accommodatie

Onbekend

De thuiswedstrijd tegen de koploper. Hier hadden we naar toegeleefd om te kijken hoe sterk wij waren. Beter gezegd om te kijken of wij kans zouden maken op de titel. de eerste 10 minuten waren wij sterk en beter dan de tegenstander. Wij maakt ook de eerste goal via een prachtig afstandschot van Cody.

We merkte echter vrij snel dat de tegenstander veel dreiging bleef houden richting onze goal via 2 sterke buitenspelers en een sterk middenveld. De vraag was dan ook of wij dit vol konden houden tot de rust.

Hadden wij dan helemaal geen kans meer? Jazeker wel, want het is dat de keeper van de tegenstander met een prachtige reflex de bal uit het doel tikte, anders hadden we zomaar 2-0 voor kunnen staan.

Toch wist SCW nog voor rust de gelijkmaker te scoren en gingen we rusten met 1-1. Het zelfvertrouwen leek wat te zijn weggezakt en via een peptalk van Arjan en Richard probeerde we de jongens nog tot geloof in eigen kunnen te brengen.

Helaas, de tegenstander bleek gewoon echt slimmer, beter en zeker floer te zijn in de tweede helft. We verloren dan ook terecht met 3-1. Toch geef ik jullie graag een compliment jongens, goed gestreden, maar soms is iemand gewoon beter. Op naar de volgende wedstrijd. Sportieve groet, Marco