Sponsors

Waterloo C1 - SV Wijk aan Zee C1 3-5

Waterloo C1

3 - 5

SV Wijk aan Zee JO15-1

Competitie

C-junioren, C1, Groep 2 31

Datum

7 september 2013 12:30

Accommodatie

Sportpark Egmonderhout
Terborchlaan 329
1816MH
ALKMAAR
tel. 072-5113934

Bekerwedstrijd Waterloo C1 - Wijk aan Zee C1

Nadat we slap waren begonnen en al snel met 2-0 achter kwamen werd het tijd om te laten zien wie we nou eigenlijk echt zijn. De mouwen werden opgestroopt en elk duel werd gewonnen. Voetballend werd er beter overgespeeld en dit resulteerde meteen in kansen. Tom wist via een prima actie en schot de bal tegen het net te jagen. 2-1! Dit was het teken.

Vandaag gaan we voor de volle winst! Langs de kant kon je het voelen. De spanning was te snijden. Een goede actie met kapbeweging en geplaatst schot van Bink zorgde voor de gelijkmaker. 2-2! Er werd uitstekend op de tegenstander afgejaagd en goed druk gehouden op hun helft. Na de rust werden sommige spelers van ons vervangen, vanwege enkele pijntjes hier en daar, die zij hadden opgelopen tijdens de voorbereiding.

Vol frisse moed startte Mike en Simon van de E junioren geleend aan de tweede helft. Dit bracht ons geen windeieren. Want hoewel we eerst nog achter kwamen met 3-2, bleken Mike en Simon 2 belangrijke spelers te zijn voor de winst.

Na een schot van afstand van Tom op de lat, wist Bink zeer attent 3-3 te maken. Niet veel later werd Mike weggestuurd door een prachtige steekpass en Mike ronde prachtig af 3-4. Achterin moest Simon met gevaar voor eigen leven nog een aanval afslaan. Het was genieten!

Als slagroom op de taart mocht Mike na weer een prima schot van Tom in de rebound de 3-5 aantekenen. Mannen, wat hebben we genoten en wat liepen we vol trots het terrein van Waterloo af.

Bedankt voor deze prachtige overwinning, Marco
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!