SV Wijk aan Zee

Wordt donateur en steun de club

12 juni 9:00  Wilt u onze vereniging steunen wordt dan donateur voor € 35,- per jaar. Een donateur is lid van de vereniging maar heeft verder geen verplichtingen. Onder het kopje lidmaatschap vind u een inschrijfformulier. Wij zijn alle donateurs zeer dankbaar dat zij op deze manier de club steunen.

Zaterdag de finale van de nacompetitie: sv Wijk aan Zee - vv H.D.S

5 juni 9:15  Afgelopen zaterdag bereikte Wijk aan Zee 1 de finale van de nacompetitie door ZCFC te verslaan. Na 120 minuten stond er een 1-1 stand op het scorebord met penalty's als gevolg. Deze werden een stuk beter genomen door Wijk aan Zee waardoor wij als winnaar van het veld stapte na een ware thriller.meer »

sv Wijk aan Zee in de krant

5 juni 9:00  Na het goede optreden van Mans de Wild afgelopen zaterdag, stond de telefoon roodgloeiend. Met dit leuke interview vandaag in het Noord-Hollands Dagblad als gevolg.meer »