Voorbeschouwing SV Wijk aan Zee - VVH Velserbroek

13 november 2015 16:00

Wijk aan Zee speelt komende zondag tegen de promovendus uit de 4e klasse , dit is trouwens volgens onze archivaris Cees Valk de eerste competitie wedstrijd in de historie tegen deze tegenstander.

De ploeg van Telstar verdediger Anthony Correia is echter geen onbekende voor Arvid Smit aangezien wij in de voorbereiding ook tegen deze tegenstander hebben geoefend.  Het resultaat na drie dagen training was toen een 2-2.

VVH Velserbroek staat op dit moment op de laatste plek met maar 4 punten al geeft dit wel een vertekend beeld aangezien de laatste vier wedstrijden geen slechte resultaten heeft geboekt.  Vorige week bleef de ploeg op 1-1 steken tegen Meervogels’31, de weken daarvoor waren HSV (2-1) en United (0-1) net te sterk maar dit zijn wel teams die in de top van de 3e klasse meedraaien.  In Limmen werd zelfs met 0-1 gewonnen.

Vorig seizoen werd VVH 4e in de 4e klasse, maar wel met een periode op zak die werd verzilverd in een spannende nacompetitie.  Het team heeft wel wat versterking gehad met spelers van Velsen, VSV en Wesley van der Wal van de Kennemers.