Sponsors

Wijk aan Zee uitgeschakeld in beker

25 oktober 2015 16:30

Wijk aan Zee verliest onnodig van Hercules Zaandam met 2-1

In de eerste helft waren er weinig kansen, Hercules kreeg welgeteld een grote kans maar reserve keeper Robbin Lokhorst redde knap.  Uit een voorzet van de flanken kopte Thijs Hittema in de 37e minuut de 0-1 tegen de touwen.

De tweede helft kreeg Hercules wederom weinig kansen, uit een van de spaarzame aanvallen van Hercules kreeg Wijk aan Zee de bal niet weg en maakte Hercules gelijk In de 57e minuut. Niet veel later hadden twee Wijk aan Zee verdedigers geen grip op en de technische rechterspits van Hercules en maakte Wijk aan Zee een overtreding in het strafschopgebied.  De penalty werd knap ingeschoten door Hercules.

Het laatste kwartier was voor Wijk aan Zee, met ongeveer zeven mogelijkheden maar helaas had Wijk aan Zee het geluk niet mee en bleef het 2-1.

Hercules Zaandam gaat door naar de 2e ronde van de beker en houdt hiermee kans op een plek in de Europa league.