Voorbeschouwing Wijk aan Zee - Overbos

25 augustus 2015 19:30

Morgenavond staat de tweede bekerwedstrijd op het programma, tegenstander is op het Doolhof het in de zaterdag tweede klasse uitkomende Overbos. Meteen een cruciale wedstrijd want beide ploegen wonnen de eerste wedstrijd. Overbos was met 6-1 te sterk voor Zandvoort. (3e klasse zaterdag)

Er is niet heel veel bekend over de tegenstanders alleen dat ze zich ten opzichte van vorig seizoen flink hebben versterkt.

Trainer Stefan Teeken wist al vroeg dat er bij zijn Overbos weinig spelers zouden vertrekken. Alleen Dennis Govers, Frank Judell en Ewoud Wortelboer zijn volgend seizoen niet meer in het shirt van Overbos te bewonderen. Daar staat de komst van twaalf spelers tegenover.

De voormalig doelman van UNO Thomas Greveling komt over van DSOV. En met verder Yorbin den Ouden (FC VVC), Robert van Bakel (Hillegom), Robin Verwer (DSS), Jordy Bourgonje (RKDES), Ayhan Gargili (Onze Gezellen), Mitchell Engel (Hoofddorp), Garinsha Nyon (Muiderberg), de clubloze Tijmen van der Bult en drie spelers van Haarlem-Kennemerland (Serge Hol, Patrick Tax en Mike Landzaat) gaat Overbos proberen zich snel veilig te spelen. Afgelopen seizoen debuteerde Overbos in de tweede klasse en handhaafde het zich op de één na laatste speeldag. Dit seizoen wil Overbos in het linkerrijtje eindigen om de komende jaren uit te groeien tot een stabiele tweedeklasser.

Qua oefenwedstrijden deden ze het redelijk.

Overbos - Zwanenburg  2-3
Hillegom - Overbos 2-0