Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Wijk aan Zee 1 stunt tegen de koploper

1 maart 2015 17:00

Wijk aan Zee is de 3e periode erg goed begonnen, tegen de koploper AGB werd met 1-3 gewonnen.

Wijk aan Zee miste een hoop ervaring, (geen Richard van Gelderen, Robert Schram, Thijs Hittema, Jim de Pagter begon op de bank, en Huib de Vries moest na 4 minuten geblesseerd afhaken) maar toch kon koploper AGB worden verslagen.

Na een 0-1 voorsprong door een vrije trap van Hidde, kwam AGB in de 70e minuut  gelijk 1-1.  Pas 10 minuten voor tijd, was het na een mooie combinatie Lex Aardenburg die de 1-2 inschoot en Jim zelfs de 1-3 vlak voor tijd.

Het was geen beste wedstrijd maar Wijk aan Zee haakt door dit resultaat aan bij de subtop.