Voorbeschouwing Wijk aan Zee 1 - AGB 1

10 oktober 2014 19:00

AGB is de volgende titelkandidaat die Wijk aan Zee 1 treft, deze Turkse ploeg uit Osdorp is dit jaar uit de startblokken geschoten, met vier overwinningen op een rij, alleen vorig week ging het mis tegen alweer een andere titelkandidaat ZSGO (0-1).

De eerste wedstrijd was van het seizoen was een 1-6 overwinning tegen Schoten, daarna thuis een heel gelukkige 3-2 overwinning tegen Zwanenburg, daarna een 2-3 overwinning op KDO, en een verrassende en geflatteerde 5-1 overwinning op DSOV.

Na vorig seizoen een periode titel te hebben gehaald. De laatste drie jaar eindigde het team respectievelijk op de 4e , 7e en 2e plek in de 3e klasse.

AGB is een balvaardige ploeg voorin, op de vraag aan René Anneese (trainer DSOV) wat er mis ging bij DSOV in de met 5-1 verloren wedstrijd bij AGB, had hij een simpel antwoord. "Niet zoveel eigenlijk, we zijn afgetroefd op mannelijkheid en agressiviteit. De achterste vier van AGB kunnen niet zo goed voetballen maar zij willen maar één ding en dat is winnen. Elk duel gingen zij vol aan, er waren mensen die het hard noemde maar ik vond dat nog wel meevallen.

Na het ongelukkige verlies van afgelopen zondag tegen DSOV kan Wijk aan Zee 1 dus weer vol aan de bak.

uitslagen AGB in beker en oefenwedstrijden

10-aug SDZ AGB 0-2 ZO- 4E O
21-aug AGB DE METEOOR 2-0 ZO- 2B B