Sponsors

Contributie Handbal en Voetbal seizoen 2014-2015

17 augustus 2014 21:30


Als u geen machtiging voor een automatische incasso hebt afgegeven valt eind augustus/begin september de acceptgiro voor de jaarlijkse contributie weer bij u in de bus. Voor de betaling hebben wij een einddatum ingesteld van 26 september. Mocht uw betaling op deze datum niet binnen zijn, dan zal er vanaf het eerst volgend weekend niet gespeeld mogen worden. Pas wanneer er betaald is kan er weer gespeeld worden.

Automatische incasso.

Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de automatische incasso.

Er zijn aan een automatische incasso geen kosten verbonden. Van dit voordeel laten we u graag profiteren. U krijgt korting op uw contributie.

 

U bent nooit meer te laat met betalen. De rekening betalen wórdt voor u geregeld.

En u kunt in 2 termijnen betalen!

 

M.b.t de automatische incasso, deze zal geïnd worden eind augustus/begin september

 

Ook is het mogelijk om uw contributie in 2 termijnen te laten incasseren. De tweede termijn zal in januari 2015 geïncasseerd worden.

 

Gaat er in uw beleving iets verkeerd met de incasso, dan kunt u altijd binnen acht dagen de bank verzoeken voor een stornering of een schriftelijke bevestiging aan de penningmeester sturen.

Let op : afgelopen jaar is het een aantal malen voorgekomen dat er via de automatische incasso niet geïnd kon worden. Ook dan zal er niet gevoetbald kunnen worden door die spelers.

 

 

Philip van Noort

philipvannoort@hotmail.com

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!