Sponsors

IVV 1 - Wijk aan Zee 1 1-1

16 maart 2014 17:00


Hebben wij nou twee punten verloren of een punt gewonnen. Lastig te zeggen, nadat wij op 0-1 voorsprong waren gekomen in de 1e helft door Remco controleerde wij knap de wedstrijd tot de 60e minuut.

Na dat in de 1e helft Jim  al weg viel door een blessure, was het nu de beurt aan Richard van Gelderen. Helaas toen Richard wegviel kwamen wij bijna niet meer onder de druk vandaan. 

Maar even later was toch nog Thijs die knap de keeper omspeelde en wilde inschieten voor de 0-2, maar een verdediger van IVV kon met een teenlengte de bal wegtikken.

Aan de andere was er een incident in het doelgebied, aan Dave zijn reacties gebeurde er niets maar de scheidsrechter gaf toch een penalty.  Volgens mij trainen onze keepers veel op penalty's want dit was de 5e penalty die dit seizoen werd gestopt.

Even later was de sterk spelende Dave Davidson toch verslagen, een vrije trap werd ingekopt.  En daarna was IVV nog een paar keer gevaarlijk in het strafschopgebied.

Onder het toeziende oog van toeschouwer Rinus Israel was het een ontzettend spannende slotfase, waarbij Thom Hittema nog op de keeper schoot en in de 95e minuut was het Mathijs die door een steekbal werd vrijgezet voor de keeper die hij omspeelde en inschoot, maar op de lijn stond nog een IVV speler.

Paul Brussel wist mij nog te vertellen dat Wijk aan Zee 2 in de laatste seconden de winnende scoorde en een knappe 0-1 overwinning boekte op een concurrent.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!