Voorbeschouwing SV Wijk aan Zee 1 - Kolping Boys 1

12 december 2013 18:00

Helaas na het ongelukkig verlies van afgelopen zondag staat er zondag opnieuw een zware wedstrijd op het programma. De nummer 2 op de ranglijst komt op bezoek.

Kolping Boys is een nieuwe tegenstander voor Wijk aan Zee, afgelopen seizoenen speelde zij in de 3e klasse A en werd afgelopen seizoen 6e en het jaar ervoor 2e.

Afgelopen seizoen vertrokken een flink aantal spelers naar andere verenigingen of stopten met selectievoetbal. Met de komst van Rowell Doesburg en Melvin Jaspers , beiden overgekomen van Koedijk en Levinho Wijdenbosch van Zilvermeeuwen , kwamen goede spelers naar sportpark de Nollen in Ouddorp.

Kolping Boys heeft tot nu toe 7 wedstrijden gewonnen en 3 gelijk gespeeld en maar 2 verloren tegen resp. IVV (4-1) en de Meteoor (3-2).

Topscorers zijn de jonge Rik Klaver (7x), Nick Korsen (5x) en Rowell Doesburg (5x) , deze spelers namen de helft van de treffers voor hun rekening.

Wijk aan Zee kampt met een aantal afwezigen zoals Mike, Hidde, en Thijs. Een overwinning is nodig om het gevaarlijke rechterrijtje weer uit te komen.